keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Raporttia isoskoulutusleiriltä Kellokoskelta


 Isoskoulutuslukuvuoden 2011-12 ensimmäinen isoskoulutusleiri pidettiin Kellokoskella viikonloppuna 21.-23. lokakuuta 2011. Mukaan leirille lähti sankoin joukoin niin vasta isoskoulutuksensa aloittaneita isosia kuin myös jo aiemmin isosena toimineita, yhteensä mukana taisi olla vähän yli 40.

 
Leirille lähdettiin iloisissa ja odottavissa tunnelmissa perjantai-iltana kuuden aikaan. Bussimatkan jälkeen veimme tavarat leirikeskukseen, majoittauduimme ja pidimme pienimuotoisen iltaohjelman, johon kuului enimmäkseen laulamista punaisista veisukirjoista. Leiri tuntui alkaneen oikein hyvin perjantai-iltana.

Lauantai oli leirin toinen päivä. Päivän aikana tapahtui paljon kaikenlaista, kuten esimerkiksi leirijumalanpalveluksia ja -työpajoja, yleistä tietoa isoskoulutuksesta ja isosleireistä sekä yhteislauluja. Iltapäivällä leirin ohjelmaan kuului lisäksi virkistävää ulkoilua - sekä paljon vapaa-aikaa. Lauantai-ilta kului iltaohjelmaa, joka oli illan päätteeksi, valmisteltaessa.

Sunnuntaina palasimme leirijumalanpalveluksen, lounaan ja tavaroiden pakkaamisen jälkeen linja-autolla takaisin Munkkiniemen kirkolle Munkkivuoren kautta. Vaikka leiri tuntui loppuneen melko lyhyeen, nuortenleirit, isoskoulutus ja muut tapahtumat jatkuvat.

Kaikkein mukavinta oli, kuten yleensä, yleinen yhdessäolo muiden leiriläisten kanssa. Kellokosken leirikeskuksen ruokalassa sai hyvää ruokaa ja yöunen laatukin oli poikkeuksellisen hyvä, vaikkakin kesto jonkin verran liian lyhyt.

T. Okko Karvonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti